Συγκλονίζει η Γραμματικοπούλου: «Είμαι ήδη χρεωμένη και δεν νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω»

Συγκλονίζει η Γραμματικοπούλου: «Είμαι ήδη χρεωμένη και δεν νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω»

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στην Guardian για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός και η ακύρωση των τουρνουά στους αθλητές και στις αθλήτριες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.

Στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τενίστες και οι τενίστριες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία της ATP και WTA αντίστοιχα, λόγω της ακύρωσης των τουρνουά μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, αναφέρθηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μιλώντας στην Guardian τόνισε ότι είναι ήδη χρεωμένη και πολύ δύσκολα θα καταφέρει εάν δεν υπάρξει στήριξη από την WTA.

«Γνωρίζω πολλούς παίκτες που σηκώνονται το πρωί και σκέφτονται να σταματήσουν. Είμαι ήδη χρεωμένη και δε νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Όταν ήμουν στο Νο.400 της πακατάταξης, πριν από 4 χρόνια, κέρδισα 1.000 ευρώ και έπειτα ταξίδεψα μ’ αυτά τα χρήματα για να πάω σε ένα άλλο τουρνουά, χωρίς να σκεφτώ να επιστρέψω στο σπίτι μου. Αυτός ήταν ο κύκλος μου, έτσι καταφέρνεις να βγεις απ’ αυτά τα μικρά τουρνουά. Τώρα πολλοί δεν θα έχουν τίποτα και δε θα μπορούν να πάνε καν στα τουρνουά αυτά», ανέφερε η Βαλεντίνη, η οποία βρίσκεται στο Νο. 262 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Γραμματικοπούλου αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και πλέον έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της: την Αξιούπολη, όπου μένει μαζί με τους γονείς της. Μάλιστα, τα μοναδικά έσοδα στην οικογένεια προέρχονται από την εργασία του πατέρα της, ο οποίος πουλάει κουρτίνες και μαξιλάρια στην τοπική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ