Κύργιος : Κατέκτησε το Brisbane International

Κύργιος : Κατέκτησε το Brisbane International

Ο Νικ Κύργιος κατέκτησε το τρόπαιο του Brisbane International, νικώντας τον Ράιαν Χάρισον με 2-0 σετ , και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν ενόψει και του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Νικ Κύργιος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον τελικό του Brisbane International κόντρα στον Ράιαν Χάρισον, του οποίου επικράτησε με 2-0 σετ σε 73 λεπτά, κερδίζοντας το πρώτο του τρόπο στην Αυστραλία. Μάλιστα, αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Ελληνοαυστραλού τενίστα μετά από το 2016, ενώ είναι ο τέταρτος συνολικά στην καριέρα του.

Ο εκκεντρικός τενίστας με την πορεία που πραγματοποίησε θα κερδίσει τέσσερις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από νο.21 θα φτάσει στο νο.17, χάνοντας για μόλις 5 βαθμούς την είσοδο του στο Top 16 του Αυστραλιανού Όπεν, που προσφέρει μια καλύτερη κλήρωση.

Πάντως, ο Κύργιος δείχνει αρκετά ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, όντας ένας από τους πιο «επικίνδυνους» τενίστες για οποιονδήποτε αντίπαλο, όσο έχει το μυαλό του στο παιχνίδι βέβαια. Αν παραμείνει ψύχραιμος στα δύσκολα τότε έχει πολλά ακόμα να καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ