Τένις: Η νέα… χειραψία λόγω κορωνοϊού! (vid)

Τένις: Η νέα… χειραψία λόγω κορωνοϊού! (vid)

Οι αθλήτριες στο τουρνουά που γίνεται στη Λευκορωσία, μετά το τέλος των παιχνιδιών προσεγγίζουν το φιλέ και δίνουν «χειραψία» με τις ρακέτες τους.

«Απαγορεύονται οι χειραψίες ανάμεσα στους αθλητές και τον chair umpire πριν ή μετά το τέλος του αγώνα», αναφέρει ρητά το πρωτόκολλο που δημοσίευσε η παγκόσμια ομοσπονδία τένις την περασμένη εβδομάδα, στην προσπάθεια που γίνεται για την επανεκκίνηση του αθλήματος μετά τον κορωνοϊό.

Το τένις, ωστόσο, είναι ένα άθλημα, στο οποίο ο ένας σέβεται τον άλλον και η χειραψία είναι δείγμα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, ήταν αναγκαίο να βρεθεί ένας άλλος τρόπος, προκειμένου να μην χαθούν όσα πρεσβεύει η χειραψία.

Στην Λευκορωσία αυτή την εβδομάδα διεξάγεται το «Belarus Insurance Cup», όπου μεταξύ άλλων αγωνίζονται οι Σαμπαλένκα και Σάσνοβιτς, και φαίνεται ότι βρέθηκε ο νέος τρόπος που θα ανταλλάσσουν… χειραψία οι αθλητές. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Οι αθλήτριες όταν τελείωναν τα παιχνίδια, προσέγγιζαν το φιλέ, ωστόσο, αντί να κάνουν χειραψία, η κάθε μία τενίστρια προέτασσε τη ρακέτα της στην πλευρά της αντιπάλου της και οι δύο ρακέτες έκαναν τη… χειραψία. Τηρώντας πάντα την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας. Ισως, αυτός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται πλέον η χειραψία στην εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ