Ζαννιάς: «Εθεσα το ηλικιακό θέμα, αλλά απορρίφθηκε»

Ζαννιάς: «Εθεσα το ηλικιακό θέμα, αλλά απορρίφθηκε»

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ σε μήνυμά του προς την τενιστική οικογένεια τόνισε ότι έθεσε το ηλικιακό θέμα στους αρμόδιους φορείς, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α».

Θέση στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό των αθλητών και αθλητριών κάτω των 15 ετών από τις προπονήσεις τένις, λόγω του κορωνοϊού, πήρε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπυρος Ζαννιάς.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του προς την τενιστική οικογένεια, ο ίδιος έχει ζητήσει από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α. να δοθεί το ελεύθερο, προκειμένου να αθληθούν τα μικρά παιδιά, αλλά η απάντηση που του πήρε ήταν αρνητική, όπως επίσης και στο αίτημά του να βρίσκονται στο γήπεδο τέσσερις αθλούμενοι και ένας προπονητής αντί για δύο αθλούμενοι και ένας προπονητής, που ισχύει μέχρι τώρα με βάση το πρωτόκολλο υγείας.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και εγώ προσωπικά θέσαμε κατ’ επανάληψη το ηλικιακό θέμα, ήτοι της εισόδου στα γήπεδα Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών καθώς και το διαχωρισμό του γηπέδου διαμήκως στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αιτήματά μας δεν γίνονται δεκτά προς το παρόν από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α.

Η είσοδος μικρότερων Αθλητών/τριών θα ακολουθεί το άνοιγμα των Σχολείων στις αντίστοιχες ηλικίες. Πρέπει να γίνει κατανοητό από ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις ότι, τον πρώτο λόγο έχουν οι Ειδικοί Επιστήμονες. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τηρούμε αυστηρά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί και να κάνουμε υπομονή λίγες ημέρες ακόμη. Σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ