Μπέκερ: «Θέλω να δω τη νέα γενιά να κερδίζει τους Big-3»

Μπέκερ: «Θέλω να δω τη νέα γενιά να κερδίζει τους Big-3»

Ο θρυλικός τενίστας εξέφρασε την επιθυμία του να δει τους τενίστες της νέας γενιάς να κερδίσουν τους Big 3 όσο ακόμα βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Τόπο στα νιάτα! Ο θρυλικός Μπόρις Μπέκερ εξέφρασε την επιθυμία του να δει τους αθλητές της νέας γενιάς να κερδίζουν τους Big-3.

Οπως δήλωσε ο Γερμανός, που εργάζεται πλέον ως σχολιαστής, το καλύτερο για το άθλημα θα ήταν οι νέοι τενίστες, ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, να αρχίσουν να κερδίζουν τους Big-3 όσο ακόμα είναι στα καλύτερά τους οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ίσως το 2021 τα πράγματα να αλλάξουν και οι τενίστες της νέας γενιάς καταφέρουν να κάνουν το breakthrough . «Ίσως το 2021 δούμε να κάνουν τo breakthrough οι παίκτες από τη νέα γενιά, επειδή θα είναι πιο έμπειροι και μεγαλύτεροι κατά ένα χρόνο. Θέλω ακόμα να βλέπω τους Big 3 να είναι στα καλύτερά τους, αλλά τότε θέλω να δούμε και τη νέα γενιά να τους κερδίζει.

Δεν θέλω να αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά όταν οι Big 3 αποσυρθούν ή όταν είναι πολύ μεγάλοι για να τους αντιμετωπίσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρις Μπέκερ και πρόσθεσε: «Θέλω να δω έναν μεγάλο τελικό με έναν 22χρονο ενάντια στα έναν 33χρονο. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στο τένις. Να κάνει το βήμα παραπάνω η νέα γενιά», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ