Μπερετίνι: «Σέβομαι τους υπόλοιπους τενίστες, αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη να τους βοηθήσω»

Μπερετίνι: «Σέβομαι τους υπόλοιπους τενίστες, αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη να τους βοηθήσω»

Ο Ιταλός τάχθηκε στο πλευρό των Ντομινίκ Τιμ και Τζον Μίλμαν και εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για την απόφαση οι κορυφαίοι τενίστες να βοηθήσουν τους ασθενέστερους.

Κάθετα αντίθετος με την απόφαση που πάρθηκε οι κορυφαίοι τενίστες να βοηθήσουν οικονομικά τους ασθενέστερους δήλωσε ο Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ιταλός τάχθηκε στο πλευρό των Ντομινίκ Τιμ και Τζον Μίλμαν και εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για το όλο εγχείρημα. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τη βοήθεια θα έπρεπε να την προσφέρουν οι ATP, WTA και ITF, που διοργανώνουν τα τουρνουά και όχι οι παίκτες.

«Πήρα το χρόνο μου να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου όχι γιατί δεν σέβομαι τους συνάδελφους τενίστες αλλά γιατί πιστεύω ότι σε κανένα άθλημα δεν πρέπει ένας αθλητής να αναγκάζεται να βοηθήσει οικονομικά έναν συναθλητή του. Νομίζω ότι αυτή η ευθύνη βαραίνει τις ομοσπονδίες, ATP, WTA και ITF οι οποίες διοργανώνουν τα τουρνουά και μοιράζουν τα έσοδα.

Πρέπει να βρουν τρόπο να μας φροντίσουν όλους. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Θα πρέπει να επενδυθούν χρήματα με διαφορετικό τρόπο για να στηριχθούν οι παίκτες που το έχουν ανάγκη. Προσωπικά, θα προτιμούσα να βοηθήσω για άλλους σκοπούς. Μίλησα με τον Τζόκοβιτς και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να συνδράμω οικονομικά για άλλους.

Θα μπορούσα να δώσω χρήματα για την αγορά μασκών και θα το σεβόταν απόλυτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ