Επέστρεψε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζόκοβιτς (vids)

Επέστρεψε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Σέρβος επέστρεψε στην πατρίδα του και ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά και τις προετοιμασίες για τα τουρνουά που θα διοργανώσει σε τέσσερις πόλεις των Βαλκανίων.

Από την ισπανική ριβιέρα, πίσω στο Βελιγράδι!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το δίμηνο lockdown που πέρασε στην Μαρβέγια της Ισπανίας λόγω του κορωνοϊού, επέστρεψε στην πατρίδα του για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τα τουρνουά, που όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έφτασε χθες το βράδυ στο Βελιγράδι και σήμερα πήγε κανονικά στο γήπεδο και έκανε προπόνηση στο χωμάτινο γήπεδο των εγκαταστάσεων που διατηρεί στη σέρβικη πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διοργανώσει μια σειρά από τουρνουά με πρώτο σταθμό το Βελιγράδι (13-14 Ιουνίου), ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν σε άλλες 3 πόλεις των Βαλκανίων, στο Ζάνταρ (20-21 Ιουνίου), στο Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου) και στη Μπάνια Λούκα (3-4 Ιουλίου).

Στις 5 Ιουλίου, μια μέρα μετά την ολοκλήρωσή των τουρνουά που διοργανώνει ο Σέρβος, θα δώσει ο ίδιος έναν αγώνα επίδειξης με τον κορυφαίο Βόσνιο τενίστα, Νταμίρ Ντζούμχουρ στο Σαράγεβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ