Κβίτοβα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τένις χωρίς κόσμο»

Κβίτοβα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τένις χωρίς κόσμο»

Το νο12 της παγκόσμιας κατάταξης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα τουρνουά της Τσεχίας, που θα διεξαχθεί στην Πράγα και θα ξεκινήσει από αύριο Τρίτη (26/05), χωρίς την παρουσία θεατών.

Η κάτοχος δύο τίτλων Wimbledon, Πέτρα Κβίτοβα, είναι χαρούμενη που επιτέλους ξαναπαίζει τένις για τους φίλους του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, έστω κι αυτοί μπορούν να παρακολουθούν μόνο από την τηλεόραση.

Το νο12 της παγκόσμιας κατάταξης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα τουρνουά της Τσεχίας, που θα διεξαχθεί στην Πράγα και θα ξεκινήσει από αύριο Τρίτη (26/05), χωρίς την παρουσία θεατών, ούτε χειραψιών ούτε ακόμη τις συνηθισμένες υπηρεσίες με τις πετσέτες.

Η επιστροφή στη δράση είναι μία από τις πρώτες μετά την διακοπή όλων των εκδηλώσεων του τένις μετά τις αρχές Μαρτίου, όταν οι περισσότερες χώρες υποχρεώθηκαν σε lockdown, για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού. Μερικοί αγώνες επίδειξης, χωρίς θεατές, έχουν διεξαχθεί σε κάποιες χώρες, όπως η Γερμανία και οι ΗΠΑ, ενώ περισσότερα προγραμματίζονται αλλού τις επόμενες εβδομάδες.

Τελευταία, η Κβίτοβα έπαιξε στο Κατάρ Οπεν τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου ηττήθηκε στον τελικό από την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα. Είπε, ότι το να βρίσκει ρυθμό και παίζει χωρίς υποστήριξη θα είναι το πιο δύσκολο στάδιο της επιστροφής.

«Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος είναι κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ» υποστήριξε η Τσέχα στη διάρκεια της σημερινής (25/05) συνέντευξης Τύπου και συνέχισε: «Θα παίξουμε καλό τένις, θεωρώ ότι βρισκόμαστε εδώ για να «φέρουμε πίσω το τένις» όχι μόνο στην Τσεχία, αλλά σε όλο τον κόσμο, επίσης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ