Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαμός για τα τουρνουά του Τζόκοβιτς: 1000 εισιτήρια σε 7 λεπτά!

Στη Σερβία η κυβέρνηση επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στις αθλητικές δραστηριότητες και ο κόσμος έχει ανταποκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο στο κάλεσμα του Τζόκοβιτς.

Χαμός για τα τουρνουά του Τζόκοβιτς: 1000 εισιτήρια σε 7 λεπτά! | to10.gr

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι του τένις τα τουρνουά που θα διοργανώσει στα Βαλκάνια το επόμενο διάστημα ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρνουά, στα οποία λάβουν μέρος μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Μάλιστα, το τουρνουά που θα διοργανώσει στη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα γίνει με φιλάθλους στις κερκίδες, αφού η κυβέρνηση της χώρας επιτρέπει την παρουσία κόσμου.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά στη Σερβία θα γίνει στο Βελιγράδι από τις 13-14 Ιουνίου και ο κόσμος έχει ανταποκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο στο κάλεσμα του Νόλε. Όπως έγινε γνωστό, μέσα σε επτά λεπτά δόθηκαν 1000 εισιτήρια!

Ο κόσμος ανυπομονεί για να δει ξανά live αγώνες τένις και το δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Φυσικά θα ισχύουν αυστηρές προϋποθέσεις με περιορισμένο αριθμό ατόμων και το απαιτούμενο social distancing.

Το δεύτερο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ζαντάρ της Κροατίας, στο οποίο μάλιστα θα λάβουν μέρος οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας, οι Μάριν Τσίλιτς και Μπόρνα Τσόριτς.