Αγωνία για Τζόκοβιτς, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού!

Αγωνία για Τζόκοβιτς, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού!

Ο Σέρβος ήρθε σε επαφή με τον παίκτη της Παρτιζάν, Νίκολα Γιάνκοβιτς, ο οποίος ήταν φορέας του Covid-19 - Ελέγχονται για κορωνοϊό οι Τιμ, Ζβέρεφ και Ντιμιτρόφ.

Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (15/6), ο Σέρβος τενίστας πριν από λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού!

Συγκεκριμένα, το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει το «παρών» σε αποχαιρετιστήριο αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι, ο οποίος έγινε προς τιμήν του προπονητή, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο παίκτης της Παρτιζάν, Νίκολα Γιάνκοβιτς ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός όμως ήταν φορέας του Covid-19.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε εγκάρδια συνομιλία με τον παίκτη της Παρτιζάν, με τους ανθρώπους του προπονητικού τιμ του Σέρβου, αλλά και τους συγγενείς του, να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στο στόχαστρο των ιχνηλατήσεων θα μπουν επίσης όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο τουρνουά επίδειξης που διοργάνωσε ο Σέρβος στο Βελιγράδι τις προηγούμενες ημέρες, στον οποίο έλαβαν επίσης μέρος οι Τιμ, Ζβέρεφ και Ντιμιτρόφ. Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες ο Τζόκοβιτς είναι αγκαλιά με τον Βούλγαρο κατά την άφιξή του στο Βελιγράδι!

Οι τρεις τενίστες θα πρέπει να ελεγχούν για κορωνοϊό, όπως επίσης και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον Τζόκοβιτς στους αγώνες του Adria Tour.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ