Τζόκοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινούν και πάλι οι αγώνες»

Τζόκοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινούν και πάλι οι αγώνες»

Ο Σέρβος τενίστας σχολίασε την απόφαση της ATP να ξεκινήσουν και πάλι τα τουρνουά από τις αρχές Αυγούστου και προανήγγειλε τη συμμετοχή του στο US Open.

Την συμμετοχή του στο US Open προανήγγειλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρότι το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί πολλά σχετικά με το εάν ο Σέρβος θα αγωνιστεί στο φετινό US Open, ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ώρες, προανήγγειλε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurosport:

“Είμαι υπέρμετρα χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βλέπω ότι το Tour επιστρέφει. Ειδικά τα Grand Slams. Πολύς κόσμος είναι ακόμη σε ταραχή, όσον αφορά την απόφαση να γίνουν τουρνουά το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Η πανδημία πλήγωσε πολύ την χώρα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να προγραμματιστεί η διεξαγωγή μεγάλων τουρνουά. Μαζί κι εγώ, ήμουν πολύ σκεπτικός, για το αν θα γίνουν ή όχι τελικά αυτά τα τουρνουά.

Νιώθω ευγνώμων που θα λάβουν χώρα κανονικά, γιατί είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Αγαπάμε το άθλημα, είμαστε παθιασμένοι με αυτό και αυτή είναι η δουλειά μας.

Μου λείπουν τα ταξίδια και οι αγώνες. Μου λείπει το Tour, γι’ αυτό πιστεύω είναι πολύ όμορφα νέα αυτά από το μέτωπο της ΑΤΡ. Ας ελπίσουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και οι διοργανώσεις να κριθούν επιτυχημένες και φέτος”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ