Ανδρεόπουλος : «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους»

Ανδρεόπουλος : «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εστίασε στην ομαδική προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών μετά τη νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών και ένα από τα πρόσωπα που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία ήταν ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν ανήκει μόνο σε έναν, τονίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι κράτησαν την ομάδα με αξιοπρέπεια. Κάποιοι έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα για το οποίο αξίζει να πούμε μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους.

Αγωνιστικά νομίζω ότι παραμείναμε στο ίδιο πλάνο με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ ήμασταν νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος του δεύτερου σετ επαναφέραμε τα καλά μας στοιχεία στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ