Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανδρεόπουλος : «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εστίασε στην ομαδική προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Ανδρεόπουλος : «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους» | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών μετά τη νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών και ένα από τα πρόσωπα που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία ήταν ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν ανήκει μόνο σε έναν, τονίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι κράτησαν την ομάδα με αξιοπρέπεια. Κάποιοι έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα για το οποίο αξίζει να πούμε μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους.

Αγωνιστικά νομίζω ότι παραμείναμε στο ίδιο πλάνο με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ ήμασταν νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος του δεύτερου σετ επαναφέραμε τα καλά μας στοιχεία στο παιχνίδι».