Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό

Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό

Ο Αλέξανδρος Ράπτης, που αναδείχθηκε MVP της φετινής σεζόν στη Volleyleague, θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με στόχο το εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια στο βόλεϊ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2019-20. Όπως όλα δείχνουν, όμως, θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πρασίνους».

Η παρουσία του 20χρονου ακραίου ήταν καθοριστική στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς κάλυψε επάξια το κενό του Σάσα Στάροβιτς και έπιασε εξαιρετική απόδοση.

Ωστόσο, ο Πατρινός αθλητής αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Έχει ήδη απαντήσει αρνητικά σε κρούση που έγινε στον μάνατζερ του από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ομάδα του εξωτερικού.

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού παραμένουν οι Πανταλέων, Ανδρεόπουλος, Πελεκούδας και αναμένεται να γίνει συζήτηση εντός της εβδομάδας και με τον Ζήση. Αντιθέτως, κρίνεται απίθανο να συνεχίσουν οι Γιάκομπσεν και Τσάτσις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ