Ράπτης : «Δεν θα επιλέξω ομάδα για τα χρήματα»

Ράπτης : «Δεν θα επιλέξω ομάδα για τα χρήματα»

Ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως το μέλλον της καριέρας του στο βόλεϊ δεν εξαρτάται από το οικονομικό κομμάτι.

Ο MVP του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, Αλέξανδρος Ράπτης μίλησε στην εκπομπή «Επιλογές» της ΕΡΤ, αναφερόμενος κυρίως στο μέλλον του στο βόλεϊ.

Ο νεαρός παίκτης των «Πρασίνων» αποτελεί στόχο για πολλές ομάδες, ειδικά μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στους τελικούς της Volley League.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το μέλλον του είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι ακόμη μέσα στην χαρά του πρωταθλήματος, στους πανηγυρισμούς. Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα «μπράβο Αλέξανδρε». Το κριτήριο θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το οικονομικό η αλήθεια είναι. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τα λεφτά. Προτιμώ τις στιγμές από τα λεφτά. Θα προτιμήσω μία ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος και θα υπάρχει και να δω σε μένα μία πρόοδο και μία εξέλιξη. Θα προτιμήσω την ομάδα που θα με εξελίξει και θα περάσω καλά».

Εν συνεχεία, μίλησε για το όνειρο της ζωής του, που ήταν να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, τις αναμνήσεις του με την ομάδα του «Τριφυλλιού», αλλά και για την προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον σύλλογο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ