Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Πανναξιακός

Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση της Πέννυ Ρόγκα για τη νέα σεζόν.

Και τυπικά παίκτρια του Πανναξιακού είναι από σήμερα (19/7) η Πέννυ Ρόγκα, καθώς ο νησιωτικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο. Με προ ημερών ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 33χρονη αθλήτρια είχε αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για έξι χρόνια, και ενημέρωνε για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Νάξου.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού για τη Ρόγκα έχει ως εξής:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πέννυ Ρόγκα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 4.7.1987, η Πέννυ Ρόγκα έχει ύψος 167cm και θα αγωνίζεται ως λίμπερο. Η 33χρονη έμπειρη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εαρινό, Ολυμπιακό, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Καλωσορίζουμε την Πέννυ Ρόγκα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του συλλόγου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Οικονόμου και τους ανθρώπους της διοίκησης που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για την νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα. Καλή σεζόν σε όλους!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ