Πανταλέων : «Το πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση»

Πανταλέων : «Το πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση»

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού αλλά και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Την περασμένη Κυριακή (12/7) η ομάδα του ανδρικού βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά ύστερα από 14 χρόνια. Ένας από τους παίκτες που συνετέλεσαν στην επιτυχία των «πράσινων» ήταν ο Σωτήρης Πανταλέων.

Ο Έλληνας βολεϊμπολίστας μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια. Επιπλέον μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας μετά από την καραντίνα και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τονίζοντας ότι εκπλήρωσε όλες του τις υποσχέσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σωτήρη, έχουν περάσει μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο συνεχίζονται. Πως απολαμβάνεις αυτή την αγάπη;

«Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ισως γιατί το βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα που συνεχίστηκε μετά τον κορονοϊό με ημιτελικούς και τελικούς. Είχε μεγάλη προβολή στους αγώνες τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο!».

Έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς που κατακτήσατε το πρωτάθλημα, μετά από τόσα χρόνια;

«Όχι, η μακροχρόνια αναμονή δεν είχε σημασία. Τα περισσότερα παιδιά ήταν καινούργια στην ομάδα. Είχαν πολλές διακρίσεις και ήταν έμπειροι. Ελπίζω μπροστά μας να έχουμε μόνο καλύτερες στιγμές!».

Οι τελικοί έδειξαν ότι κύλησαν εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Εσείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως το ζήσατε;

«Δεν κύλησε καθόλου εύκολα. Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολοι. Αν φάνηκαν προς τα έξω ότι είναι εύκολοι, οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάναμε μετά τη διακοπή. Πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ο κόσμος το πανηγύρισε έντονα το πρωτάθλημα. Έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά το γεγονός ότι αποχώρησε, έδειξε την αγάπη του για το τμήμα με το μεγάλο πριμ…

«Ο κ. Γιαννακόπουλος έβγαλε από το τέλμα τον σύλλογο. Προσέφερε υπηρεσίες που μπορούσε να προσφέρει μόνο αυτός. Έχει εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις στο ακέραιο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα γιατί την αγαπάει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ