ΠΑΟΚ : Ανανέωσε με Βαν Ντεν Ντρις

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε με Βαν Ντεν Ντρις

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις βοήθησε σημαντικά την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τις πολύ καλές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Ως εκ τούτου, ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 31χρονο Βέλγο διαγώνιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Bram Van Den Dries, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 31χρονος βελγικής καταγωγής διαγώνιος ήρθε στη Θεσσαλονίκη την περσινή αγωνιστική περίοδο βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Μετά τη συμφωνία ανανέωσης, ο Bram Van Den Dries δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη αρέσει σε μένα και την οικογένειά μου πολύ, για αυτό όταν μου ζήτησαν να μείνω δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό, επειδή θέλω να κερδίσω τρόπαια με τα «ασπρόμαυρα». Πιστεύω ότι θα έχουμε ομάδα η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό , θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ