Παναθηναϊκός : Ενισχύθηκε με Νέικοβα στο βόλεϊ γυναικών (pic)

Παναθηναϊκός : Ενισχύθηκε με Νέικοβα στο βόλεϊ γυναικών (pic)

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά τη νέα σεζόν η Πωλίνα Νέικοβα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έκανε μία ακόμη μεταγραφή για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης, Πωλίνα Νέικοβα, η οποία αγωνίζεται ως πασαδόρος και τη φετινή περίοδο έπαιξε για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Πωλίνα Νέικοβα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21 στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 22χρονη Βουλγάρα πασαδόρος έρχεται να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συγκεκριμένη  θέση στα «φίνα κορίτσια» .

Το βιογραφικό της Νέικοβα (1,82μ) που έχει συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής Βουλγαρίας έχει ως εξής:

2016-2020 ΤΣΣΚΑ Σόφιας

2020- Παναθηναϊκός».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού η Νέικοβα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ τη νέα χρονιά σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε καθώς έχουμε μείνει χωρίς αγώνες κοντά 5 μήνες. Ελπίζω ότι θα μου δοθεί σύντομα η ευκαιρία να ζήσω την ατμόσφαιρα που ξέρω ότι δημιουργούν οι οπαδοί μας και να παίξω για αυτούς. Μου αρέσει η Αθήνα και μαζί με το τεχνικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου πάμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ