Παναθηναϊκός : Πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το Τριφύλλι (pics)

Παναθηναϊκός : Πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το Τριφύλλι (pics)

Χωρίς τον Τσάτσιτς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού. Παρών και ο νεοφερμένος Γιώργος Στεφάνου.

Από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Χωρίς τον Τσάτσιτς αλλά με τον τον λίμπερο Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ωστόσο είχε ξαναφορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού» στο παρελθόν έγινε η πρώτη προπόνηση των Πρασίνων.

Από κει και πέρα τους πρωταθλητές Ελλάδας καλωσόρισε η διοίκηση του Συλλόγου μέσω του προέδρου κ. Μαλακατέ , που τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και τους υπογράμμισε ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν την προπόνηση όλοι οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ πέρασαν από test Covid.

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Βασίλης Μούχλιας, Σπύρος Μπαρμπούνης, Φάνης Ρουσόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων, Λούκας Ρανγκέλ, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Άξελ Γιάκομπσεν , Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σωτήρης Συναδινός και Άγγελος Μάρκου.

Σε ότι άφορα τους συνεργάτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που ήταν παρόντες στην «πρώτη» ήταν ο Παύλος Καραμαρούδης στο πόστο του βοηθού προπονητή, ο Ναπολέων Χαρίσης στην θέση του φυσιοθεραπευτή, ο Δημήτρης Μαρκάκης ως στατιστικολόγος και Β΄ βοηθός προπονητή , ενώ ο Θοδωρής Γκανασούλης είναι βοηθός φυσιοθεραπευτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ