Παναθηναϊκός – Μίλωνας 3-1

Παναθηναϊκός – Μίλωνας 3-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 (21-25, 25-21, 25-15, 25-20) του Μίλωνα στην πρεμιέρα του φετινού League Cup για την Α' φάση της διοργάνωσης, ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις του με το δεξί.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν από τον Μίλωνα με 1-0 στο πρώτο σετ, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς και να επικρατήσουν με το συνολικό 3-1 (21-25, 25-21, 25-15, 25-20) για την Α’ φάση του League Cup.

Μετά από ένα σετ με πολλά λάθη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν ψυχραιμότεροι και πιο σίγουροι στο παιχνίδι, με τον Μίλωνα ωστόσο να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Το «τριφύλλι» κράτησε το προβάδισμα που πήρε στα τέλη του δεύτερου σετ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, κλείνοντας με σκορ 25-15.

Με τη ψυχολογία στα ύψη, οι πρωταθλητές πήραν πολύ δυνατό προβάδισμα από τα μέσα του τέταρτου σετ, κράτησαν μέχρι το τέλος τον Μίλωνα πίσω στο σκορ και επικράτησαν εν τέλει με 25-20, παίρνοντας την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν για την Α’ φάση του League Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ