Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Νίκησε ο ΠΑΟΚ, νίκησε και η Ξάνθη. Μέρα χαράς στο Σαββιδέϊκό.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Επιστολή της ΕΣΑΠ για άμεση επανεκκίνηση της Volley League

Η ΕΣΑΠ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας ζητώντας την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Επιστολή της ΕΣΑΠ για άμεση επανεκκίνηση της Volley League | to10.gr

Η ΕΣΑΠ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας μέσω της οποίας ζητά την άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της Volley League και την επιστροφή των αθλητών στην αγωνιστική δράση εν μέσω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή, Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από