Ανακοινώθηκε η επανέναρξη προπονήσεων της Volleyleague

Ανακοινώθηκε η επανέναρξη προπονήσεων της Volleyleague

Η ΠΑΣΑΠ ανακοίνωσε την επανέναρξη των προπονήσεων της Volleyleague.

Με ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ, έγινε γνωστό πως οι προπονήσεις της Volleyleague ξεκινούν και πάλι, με άπαντες να νιώθουν δικαιωμένοι από αυτή την απόφαση και είναι έτοιμοι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση επανεκκίνησης των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Δεν είναι, όμως ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης των επιτροπών και των συναρμοδίων υπουργείων. Άξιοι της αποστολής μας απέναντι στην κοινωνία και το αθλητικό κίνημα.

Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, ομάδες, παράγοντες, ομοσπονδία, Λίγκα να τηρήσουμε στο ακέραιο όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση.

Έτσι, θα ανοίξουμε το δρόμο για την επανεκκίνηση των προπονήσεων και των λεγόμενων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που υπηρετούνται από απολύτως επαγγελματίες αθλητές.

Έχουμε, όμως, και μια ακόμη ευθύνη. Να ανοίξουμε το δρόμο για να μπουν στο γήπεδο και όλα τα ηλικιακά. Με κανόνες. Η κοινωνία δεν χρειάζεται μόνο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Χρειάζεται τον αθλητισμό για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Δεν είναι πολυτέλεια ο αθλητισμός. Είναι ανάγκη και υποχρέωση.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Χωρίς εκπτώσεις. Ας γίνουμε πρότυπα τήρησης όσων απαιτούνται. Οι αθλητές δεν θα συμβιβαστούμε με τιποτα λιγότερο από το απόλυτο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Οι αμειβόμενοι αθλητές πετοσφαίρισης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ