Ολυμπιακός : Κλείνει στην Μπρέσια η Χίπε

Ολυμπιακός : Κλείνει στην Μπρέσια η Χίπε

Η Σάσι Χίπε συμφώνησε με την ιταλική Μπρέσια μετά την απόφαση - παρωδία της ΕΟΠΕ, όμως του χρόνου, όπως και Στέλλα Χριστοδούλου θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού αποχωρούν για ομάδες του εξωτερικού, όπου έχουν προτάσεις, μετά την απόφαση – παρωδία της ΕΟΠΕ για το πρωτάθλημα

Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν με τη σειρά τους να αφήσουν ελεύθερες τις αθλήτριές τους και να συμμετάσχουν στη Volley League γυναικών μόνο με τις νεάνιδες και όσες από τη γυναικεία ομάδα δεν καταφέρουν να βρουν ομάδα στο εξωτερικό, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη της σεζόν.

Μετά την ξεκάθαρη στάση του Ολυμπιακού για ουσιαστική αποχή από το πρωτάθλημα λοιπόν, η Σάσι Χίπε συμφώνησε με την ιταλική Μπρέσια και του χρόνου, όπως και Στέλλα Χριστοδούλου θα επιστρέψει στον Πειραιά. Η Γερμανίδα λοιπόν αποχαιρετά τον Πειραιά για την Μπρέσια, έχοντας συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα, ενώ ήδη από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Τουρκία έχει αποχωρήσει η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Στέλλα Χριστοδούλου δίνοντας τα χέρια με την Αϊντίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ