Δύσκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού (3-2), πρώτη νίκη για την Κηφισιά (0-3)

Δύσκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού (3-2), πρώτη νίκη για την Κηφισιά (0-3)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα με 3-2 σετ του Μίλωνα, ενώ η Κηφισιά πήρε άνετη νίκη (3-0) επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Μίλωνα αλλά πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ (24-26, 25-17, 27-25, 23-25, 15-8) και «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τον Φοίνικα Σύρου.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στο τάι μπρέικ και πήραν τη νίκη, ενώ να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια σετ για την ομάδα του Ανδρεόπουλου τη φετινή σεζόν.

Πρωταγωνιστής στη νίκη των «πρασίνων» ήταν ο Τσάτσιτς, ο οποίος με ηγετική εμφάνιση και τρεις σερί άσους στο τάι μπρέικ έκρινε το ματς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Κηφισιά δεν αντιμετώπισε δυσκολία απέναντι στον ΟΦΗ εκτός έδρας, επικράτησε με 3-0 σετ (19-25, 25-27, 18-25) και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Η ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία αντιμετώπισε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στις πρώτες δύο αγωνιστικές πριν τη διακοπή, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ.

Πρώτος σκόρερ για την Κηφισιά ήταν ο Ζουπάνης με 20 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο Κωστάκης με 15 και ο Σπυριούνης με 11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ