Οι λόγοι που θα τιμωρηθούν ο Ντεσποτόφσκι και ο ΠΑΟΚ

Οι λόγοι που θα τιμωρηθούν ο Ντεσποτόφσκι και ο ΠΑΟΚ

Ο Ντεσποτόφσκι δεν τήρησε το πρωτόκολλο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα, τόσο ο παικτης, όσο και ο ΠΑΟΚ να αναμένεται να τιμωρηθούν.

Ο Ντεσποτόφσκι έσπασε την καραντίνα και αγωνίστηκε στον ματς της  Volley League  ανδρών  Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ 0-3. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν τήρησε το πρωτόκολλο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα, τόσο ο παικτης, όσο και ο Δικέφαλος του Βορρά να αναμένεται να τιμωρηθούν.

Αναλυτικά οι λόγοι:

  1. Ο Ντεσποτόφσκι προσκόμισε αποτέλεσμα τεστ από εργαστήριο της Βόρειας Μακεδονίας 24 ώρες πριν από τον αγώνα και όχι όπως προβλέπει το πρωτόκολλο από εγκεκριμένο εργαστήριο στην Ελλάδα 48 ώρες πριν από το ματς. Κι εδώ είναι υπόλογοι ο γιατρός του ΠΑΟΚ και ο υπεύθυνος covid της ομάδας.
  2. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν στην Ευρωλίγκα, αλλά και οι άλλες ελληνικές ομάδες σε Γιουρόπα Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ , πόλο, χάντμπολ βάση πρωτοκόλλου. Ο Ντεσποτόφσκι είναι ένας απλός αθλητής που ήρθε μεμονωμένα στην Ελλάδα και έπρεπε να μείνει σε 7ημερη καραντίνα. Ο ισχυρισμός του ΠΑΟΚ ότι θα υπάρξει διορθωτική διάταξη από τη ΓΓΑ δεν ευσταθεί γιατί ακόμη κι αν γίνει αυτό, δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.
  3. Ο Ντεσποτόσφκι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κληθούν και να τιμωρηθούν βάση του άρθρου 17 του κανονισμού της ΕΟΠΕ , που μιλάει για συκοφαντική δυσφήμιση του αθλήματος, ανεξάρτητα αν ο Φίλιππος Βέροιας δεν έκανε ως όφειλε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου θα κινηθούν νομικά κατά του ΠΑΟΚ και αναμένεται να παραστούν ως αντίδικοι στην εκδίκαση της υπόθεσης στον αθλητικό δικαστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ