ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Volley League και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Φοίνικα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Volley League και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Φοίνικα.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έμειναν πίσω στο σκορ από τους Κρητικούς χάνοντας το πρώτο σετ με 25-19, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή παίρνοντας τα επόμενα τρία σετ. Με το 1-3 στην Κρήτη, εξασφάλισαν και τους τρεις πόντους της νίκης και πλέον βρίσκονται στην κορυφή της Volley League με 10 βαθμούς έπειτα από 4 αγώνες (στο -2 Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου με ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό). Στο 3-1 το ρεκόρ του Ολυμπιακού, τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς έχει ο ΟΦΗ ο οποίος είναι τελευταίος με 0 βαθμούς.

Οι Πειραιώτες, όπως προείπαμε, μπορεί να έχασαν το πρώτο σετ, αλλά αντέδρασαν άμεσα. Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ισοφάρισαν γρήγορα-γρήγορα (14-25) και στη συνέχεια δεν έχασαν ποτέ ξανά τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Μπροστάρηδες για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήταν οι Όκολιτς, Έγκλεσκανς, Φρομ και Μιγιαήλοβιτς. Ο πρώτος στο μπλοκ και οι υπόλοιποι στην επίθεση. Ως εκ τούτου, εύκολα κατακτήθηκαν και τα επόμενα δύο σετ για τον Ολυμπιακό, με 18-25 και 15-25, με το τελικό 1-3 να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-19, 14-25, 18-25, 15-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ