Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν στην ΕΟΠΕ…

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν στην ΕΟΠΕ…

Η ΕΟΠΕ έδωσε το αστείο χρονικό περιθώριο των 3 εργασιμων ημερών για μεταγραφές στις ομάδες. Μόνο οι... φίλοι του Καραμπέτσου, γνώριζαν και έκαναν μεταγραφες και πριν τις 18 Γενάρη.

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Μια απόφαση που υπό άλλες συνθήκες θα σκορπούσε χαρά στα σωματεία και στις αθλήτριες και θα ήταν ένα βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα. Σε αυτή την περίπτωσή, όμως, απλά επισφραγίζει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού αθλητισμού.

Χαρακτηριστική ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ ο Πανναξιακός, με την οποία ξεμπρόστιασε το μαγειρείο που στήθηκε για να ξεκινήσει και πάλι η Volleyleague Γυναικών. Ενα αλλοιωμένο πρωτάθλημα, με ομάδες που θα αγωνιστούν με μαθήτριες.

Με μια ομοσπονδία η οποία με τις κινήσεις που κάνει προκαλεί πολλά ερωτηματικά και κάνει τον κόσμο να απορεί με τις αποφάσεις της. Με μπροστάρη τον Κ. Καραμπέτσο.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί για να ολοκληρώσει την εξυπηρέτηση στους φίλους του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος για να χωρέσει μέσα σε δύο μήνες περίπου, 21 αγωνιστικές.

Οποιαδήποτε αλλαγή προκήρυξης, μεσούσης της σεζόν συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος. Το… δυσάρεστο ωστόσο είναι ότι αυτή η αλλοίωση πρωταθλήματος δεν θα είναι η πρώτη από πλευράς ΕΟΠΕ, για την πολύπαθη, Volley League Γυναικών, αλλά η δεύτερη. Και ποια ήταν η πρώτη;

Η επιλεκτική ενημέρωση από πλευράς ομοσπονδίας, σε κάποιους, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα;

Η ΕΟΠΕ, έδωσε το αστείο χρονικό περιθώριο των 3 εργασιμων ημερών για μεταγραφές στις ομάδες.

Και μην πει κανείς από τους φωστήρες της, ότι η μεταγραφική περίοδος είχε ανοίξει από τις 18 Ιανουαρίου, γιατί το διάστημα αυτό στο πρωτάθλημα υπήρχε λουκέτο. Μόνο οι… φίλοι του Καραμπέτσου, γνώριζαν και έκαναν μεταγραφες και πριν τις 18 Γενάρη. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είχαν ιδέα τότε για το αν και πότε θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Επομένως ήταν αδύνατον να προγραμματίσουν κάποια κίνηση, υπό το καθεστώς της πλήρους αβεβαιότητας.

Από το Σάββατο, όταν ανακοινώθηκε μέσω της ΚΥΑ, ότι θα ξεκινήσει η Volley League, μέχρι την προσεχή Τετάρτη που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος μεσολαβούν 3(!) εργάσιμες μέρες. Χρόνος ελάχιστος για να μπορέσουν να κινηθούν οι ομάδες – που δεν γνώριζαν εκ των προτέρων- να διαπραγματευτούν να συμφωνήσουν και να ολοκληρώσουν καποια μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ