Ενίσχυση με Φέι για τον Φοίνικα Σύρου

Ενίσχυση με Φέι για τον Φοίνικα Σύρου

Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου, Καπόνο Φέι.

Στις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες στην Α1 Ανδρών, ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό ακραίο Καπόνο Φέι.

Ο Φέι γεννήθηκε στις 21/1/1995 κι έχει ύψος 1,96, ενώ έχει αγωνιστεί και ως λίμπερο. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στην ομάδα του Πανεπιστημίου της Χαβάης έως το 2017 και συνέχισε στην ιταλική Φρουζινάτε Σόρα, έως το 2020. Έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Παναμερικανικό Κύπελλο το 2015, με την Εθνική Εφήβων.

Ακόμη, σήμερα η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή πασαδόρο Θάνο Μαρούλη.

Ο Μαρούλης γεννήθηκε στις 9/7/1988, έχει ύψος 1,87 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ στις ακαδημίες του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου το 1997, όπου παρέμεινε ως το 2000, ενώ συνέχισε στην Γ.Ε Ιεράπετρας έως το 2004, για να ακολουθήσει μια πορεία που περιλάμβανε όλες τις «μεγάλες» ομάδες της Ελλάδας και εμπειρία σε Βέλγιο και Ισραήλ.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον έμπειρο ακραίο (1μ93) Μιχάλη Σαρικεΐσογλου για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σαρικεΐσογλου, μέλος της ομάδας του ΟΦΗ και πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στη Volley League, επιστρέφει στην κρητική ομάδα, έχοντας μια μεγάλη διαδρομή στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ με τη φανέλα των Άρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκού και Κηφισιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ