Καζάζης : «Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε μια καθαρή νίκη»

Καζάζης : «Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε μια καθαρή νίκη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Παναθηναϊκού.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε αποθέωσε τον πασαδόρο του Ολυμπιακού, Κώστα Στιβαχτή, ο οποίος έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου. Πριν το παιχνίδι είχα πει ότι είναι ένα ματς που χρειάζεται υπομονή. Ο Παναθηναϊκός έχει μέταλλο. Μετά το πρώτο σετ επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας. Ήταν μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικούς αθλητές. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα που θα έχει πολλές επιλογές. Νομίζω ότι οι άλλοι παίκτες καλύψαν το κενό του Έγκλεσκαλνς που δεν ήταν τόσο καλός σήμερα. Ο πασαδόρος μας ήταν φανταστικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ