Volleyleague : Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου

Volleyleague : Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου

Στις 14:45 αντί για τις 16:00 την Κυριακή (14/2) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου για τη 10η αγωνιστική της Volley League.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου για την 10η αγωνιστική της Volleyleague (14/12) θα ξεκινήσει 75 λεπτά νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:45 και όχι στις 16:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΣΑΠ:

«Η Ε.Σ.Α.Π. μετά από συνεννόηση με τον Oλυμπιακό Σ.Φ.Π., τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ, τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Γιώργο Λυκουρόπουλο, την Blue Star Ferries και τις αρμόδιες αρχές που προβλέπουν ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων λόγω του βαρομετρικού χαμηλού «Μήδεια» αποφασίστηκε όπως ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Volley League να ξεκινήσει νωρίτερα κατά 75 λεπτά ώστε να προλάβει η ομάδα της Σύρου να αναχωρήσει από τον Πειραιά.

Έτσι, η αναμέτρηση Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ θα αρχίσει στις 14:45 αντί για τις 16:00 την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports 5 και το ΕΡΤ FLIX αντί για το ΕΡΤ Sports.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ