Καζάζης : «Δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας»

Καζάζης : «Δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και την επιβλητική νίκη με 3-0 σετ.

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στο ντέρμπι με τον Φοίνικα και επικράτησε με 3-0 σετ. Μια εξαιρετική εμφάνιση από τους Πειραιώτες, που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Δημήτρη Καζάζη.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη και οι παίκτες του δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. «Νομίζω ότι η εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι σταθερά καλύτερη και έχουμε χτίσει πέρα από την αυτοπεποίθηση, μια αγωνιστικά καλή εικόνα και δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καζάζης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κλείσαμε θετικά τον κύκλο των αγώνων με τις ομάδες με τις οποίες διεκδικούμε το πρωτάθλημα και τους υπόλοιπους τίτλους. Νομίζω ότι η εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι σταθερά καλύτερη και έχουμε χτίσει πέρα από την αυτοπεποίθηση, μια αγωνιστικά καλή εικόνα και δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας. Στόχος μας είναι να είμαστε υγιείς και να προχωράμε. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Από την αρχή της χρονιάς, είναι ορατή η καλή εικόνα της ομάδας και η αγωνιστική άνοδός μας.  Νομίζω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής δήλωσε μετά το ματς: «Βαθμολογικά μπορούμε να πούμε ότι αποκτάμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά για μας δεν λέει τίποτα αυτό. Το θέμα στην ομάδα είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, να κοιτάει ένα παιχνίδι κάθε φορά και να μην σκέφτεται τίποτα άλλο παρά τους τρεις βαθμούς που μπορεί να πάρει. Συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε και να αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε αναμέτρηση».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς ανέφερε τα εξής: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη που μας δίνει ένα πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Αυτό το 3-0 μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Σήμερα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά λειτουργήσαμε ως ομάδα και τα ξεπεράσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι η Σύρος δεν έπαιξε καλά γιατί βγάλανε κάποιες εξαιρετικές άμυνες, αλλά σήμερα εμείς ήμασταν πολύ πιο δυνατοί. Πετύχαμε σημαντικούς πόντους και φτάσαμε δίκαια στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ