Δημητριάδης : Στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το βόλεϊ» (vid)

Δημητριάδης : Στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το βόλεϊ» (vid)

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης το 1987 στηρίζει την υποψηφιότητα του συμπαίκτη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη για την προεδρία της ΕΟΠΕ.

«Όλοι μαζί για το βόλεϊ» και με τον Μάκη Δημητριάδη.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης το 1987 στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το βόλεϊ» και την υποψηφιότητα του συμπαίκτη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη για την διεκδίκηση της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης του Μάκη Δημητριάδη έχει ως εξής:

«Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι μια κορυφαία αθλητική προσωπικότητα!! Έχει υπηρετήσει το βόλεϊ από όλες τις θέσεις με συνέπεια και απόλυτη επιτυχία! Ως αθλητής είναι ένας από τους κορυφαίους του αιώνα σε σωματιακό και Εθνικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει δεκάδες τρόπαια στη σάλα και στο beachvolley με κορυφαία διάκριση το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1987. Έχει δουλέψει ως προπονητής σε πολύ υψηλό επίπεδο με εξαιρετικές επιτυχίες.

Ηγήθηκε για πολλά χρόνια του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών του βόλεϊ, τον ΠΑΣΑΠ, και ήταν από τους πρωτεργάτες για να γίνει το άθλημα μας επαγγελματικό. Γνωρίζει το χώρο άριστα ακόμη και από την επιχειρηματική γωνία και γνωρίζει πως μπορεί αυτό να αναπτυχθεί οικονομικά! Εμείς που ζήσαμε, ιδρώσαμε και προσπαθήσαμε για το άθλημα μας κοντά στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη δηλώνουμε σε απόλυτη σαφήνεια ότι το βόλεϊ πρέπει να τον τιμήσει και να του δώσει την Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ώστε να την οδηγήσει στις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται στο άμεσο μέλλον και πρέπει να τις διαχειριστούνε άτομα που έχουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα!

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι ο πλέον κατάλληλος για την λαμπρή επόμενη ημέρα της Ελληνικής Πετοσφαίρισης και εγώ θα είμαι δίπλα του!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ