Μπενίτεθ : «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, μοιραζόμαστε μαζί τους τις νίκες»

Μπενίτεθ : «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, μοιραζόμαστε μαζί τους τις νίκες»

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο Βέλγιο και και επεσήμανε πως πάντα η ομάδα τις μοιράζεται μαζί τους τις χαρές και τις νίκες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες με 3-1 σετ της Μένεν στο Βέλγιο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε στην ιστοσελίδα osfp.gr μετά τον αγώνα και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας στο Βέλγιο.

Ακόμη, ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι πάντα η ομάδα θα μοιράζεται μαζί με τους φιλάθλους της τις χαρές και τις νίκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπενίτεθ:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα όχι και τόσο άνετο γήπεδο στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστείς. Ευτυχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα παίξαμε έξυπνα και πήραμε σημαντικό προβάδισμα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στον ημιτελικό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να έχουμε τους οπαδούς μας και να μοιραζόμαστε με αυτούς τις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ