Καζάζης : «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία»

Καζάζης : «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη με 3-0 επί του Μίλωνα και συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα του Μίλωνα, με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επικρατεί εύκολα με 3-0 σετ για την 12η αγωνιστική της Volleyleague.

Μια εμφάνιση που ικανοποίηση τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα αφού είχαμε να ξεπεράσουμε πέρα από τον αξιόμαχο αντίπαλος μας τους ίδιους μας τους εαυτούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέρασαν αυτή τη δύσκολη αποστολή μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 20 ημέρες στην ομάδα μας. Εφόσον ξεπεράσαμε τα εμπόδια αυτή τη δύσκολη περίοδο, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Ο Κρίστιαν Φρομ ανέφερε με τη σειρά του τα εξής: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και βοήθησα την ομάδα. Σίγουρα δεν ήταν πολύ εύκολο και αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειριστήκαμε αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό. Είχαμε μόνο λίγες ημέρες προπονήσεων ως ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια όπου θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αγωνιζόμενοι υπό φυσιολογικές συνθήκες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ