Ο Ανδρεόπουλος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Ο Ανδρεόπουλος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για τον κορωνοϊό και αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού στο νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου νοσοκομείου, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη προσφορά τους. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, αλλά και όσο βίωσε στη διάρκεια της παρουσία του στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρεόπουλου:

«Στις 8 Μαρτίου ανέβασα πυρετό και το τεστ του κορονοϊού βγήκε θετικό. Έμεινα δύο μέρες στο σπίτι αλλά είχα δύσπνοια και έπεσε το οξυγόνο. Μου είπαν να καλέσω ασθενοφόρο αλλά πήγα μόνος μου στο Θριάσιο νοσοκομείο που εφημέρευε. Ήταν την Πέμπτη 11 Μαρτίου. Μου έκαναν εξετάσεις και μου είπαν πως πρέπει να γίνει άμεσα εισαγωγή. Μου είπαν πως ήμουν πολύ τυχερός καθώς σε όλο το νοσοκομείο υπήρχε μόλις ένα κρεβάτι ελεύθερο στη β παθολογική κλινική.

Τα δύο από τα τρία ήταν βαριά περιστατικά και πάνω κάτω άνθρωποι στην ηλικία μου. Τους χορηγούσαν οξυγόνο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδιναν μάχη να τους κρατήσουν μακριά από τις ΜΕΘ για να μη διασωληνωθούν. Ήταν συγκινητικές οι προσπάθειες τους. Και εγώ είχα μεγάλη φροντίδα και γλίτωσα από μεγάλες και απρόβλεπτες περιπέτειες. Μας έδιναν σε όλους φαρμακευτική αγωγή αλλά δε μας έλεγαν πολλά. Ήταν συγκλονιστικό το συναίσθημα. Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους μόνο στα μάτια και έβγαζαν την καρδιά του μαχητή που έχω δει σε παίκτες στο γήπεδο. Βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση και καλό είναι να αναλογιστούμε όλοι το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Εγώ τα κατάφερα. Δεκάδες συμπολίτες μας δεν τα καταφέρνουν.

Με συγκίνησαν και για αυτό ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όλοι είμαστε ευγνώμονες και υπόχρεοι σε γιατρούς και νοσηλευτές. Τα δίνουν όλα. Μάχονται για τον καθέναν ξεχωριστά λες και είναι οι γονείς τους. Αν και δεν γνώρισα κανέναν από αυτούς τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εμένα με γλίτωσαν όπως και χιλιάδες κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ