Μ. Τριανταφυλλίδης : «Διακρίνω σεβασμό και αποδοχή από τα σωματεία»

Μ. Τριανταφυλλίδης : «Διακρίνω σεβασμό και αποδοχή από τα σωματεία»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ», Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε στο «10» για τις εκλογές της Ομοσπονδίας, για τον αντίπαλο του, για την επόμενη μέρα της διοίκησης και για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η «ψηφιακή» κάλπη για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί για το βόλεϊ», σε δηλώσεις του στο «10» αναφέρθηκε στα σωματεία, στον αντίπαλό του, στην επόμενη μέρα της διοίκησης και στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «10»:

Λίγες μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση τι αίσθηση έχετε για το αποτέλεσμα, τι ανταπόκριση έχετε από την πλευρά των σωματείων;

«Η ανταπόκριση που έχω από τις συνομιλίες μου με τα σωματεία, και ειδικά μέσω των τηλεδιασκέψεων, είναι εντυπωσιακά θετική και επιπλέον διακρίνω σεβασμό και αποδοχή»

Ο εκλογικός αγώνας με τον αντίπαλο σας κ. Καραμπέτσο ήταν έτσι όπως τον περιμένατε;

«Άλλη ερώτηση».

Ποια θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνετε αν από την προσεχή Δευτέρα είστε νέα διοίκηση στην ομοσπονδία;

«Η εξωστρέφεια. Θ’ ανοίξουμε διάπλατα την πόρτα σε όλους τους φορείς του αθλήματος, από το μικρότερο σωματείο βόλεϊ έως το μεγαλύτερο».

Γιατί τελικά να ψηφίσουν τα σωματεία την παράταξη «Όλοι μαζί για τον βόλεϊ» του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη;

«Διότι για την αυριανή διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. είναι μονόδρομος να υπάρχει πολυφωνία και όλοι μαζί να γίνουμε “εργάτες” του αθλήματός μας».

Παρουσιάσατε το πρόγραμμά σας με αρκετές καινοτόμες ιδέες. Είναι έτοιμα τα σωματεία και το ελληνικό βόλεϊ να ανταποκριθούν σε αυτές;

«Το πρόγραμμα μας είναι “πρόγραμμα εσόδων” και στηρίζεται στη δυναμική της ελεύθερης αγοράς. Αν δεν κάνουμε το βόλεϊ καλό προϊόν δεν μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη διότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το δημόσιο χρήμα έχει στερέψει».

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες;

«Οι αθλητές και οι αθλήτριες υστερούν σε προβολή. Είναι κρίμα αθλητές όπως ο Πρωτοψάλτης, ο Φιλίποφ, ο Φράγκος κ.α. και αθλήτριες όπως η Στράντζαλη, η Βασιλαντωνάκη, η Χριστοδούλου αλλά και πολλοί άλλοι και άλλες – και να με συγχωρούν που δεν τους αναφέρω ονομαστικά – να μην είναι σταρ όπως τους αξίζει και να μην απολαμβάνουν την προβολή που τους αναλογεί. Ειδικά το γυναικείο βόλεϊ που είναι στην Ελλάδα -και ίσως και παγκοσμίως- το κορυφαίο ομαδικό άθλημα σε επίπεδο γυναικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ