Καζάζης : «Είμαστε κοντά στον τίτλο, νίκες σε όλα παιχνίδια»

Καζάζης : «Είμαστε κοντά στον τίτλο, νίκες σε όλα παιχνίδια»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-1) και ζήτησε από τους παίκτες του νίκες σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη και χρειάζεται πλέον έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο τρίτο και στο τέταρτο σετ κυριάρχησαν και έφτασαν στη νίκη. Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα παρά το γεγονός ότι αρκεί ένας βαθμός για τον τίτλο, ζήτησε από τους παίκτες του νίκες σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καζάζη:

«Μετά το πρώτο σετ μας παρέσυρε ο Παναθηναϊκός στο ρυθμό του και το παιχνίδι ισορρόπησε. Μετά παίξαμε όπως ξέρουμε εμείς, επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό με αποτέλεσμα να τελειώσει έτσι όπως έληξε το τέταρτο σετ.

Η ομάδα μας είχε φοβερή πίεση και με πολύ κόπο και συγκέντρωση χτίστηκε αυτή η διαφορά στη βαθμολογία. Το αξίζουν όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε πολύ κοντά. Δεν μας φτάνει όμως μόνο ο ένας βαθμός, θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ