Ετσι γλίτωσε ο Ρανγκέλ: Το… έσκασε με σκούτερ, μπήκε στο πλοίο με το λιμενικό!

Ετσι γλίτωσε ο Ρανγκέλ: Το… έσκασε με σκούτερ, μπήκε στο πλοίο με το λιμενικό!

Ο Λούκας Ρανγκέλ ζήτησε συγνώμη για το φτύσιμο στον Μπράουν, μετά το τέλος του ματς με τον Φοίνικα Σύρου, ενώ φυγαδεύτηκε με μηχανάκι από το γήπεδο και πήγε στο πλοίο με περιπολικό του λιμενικού.

Ο Λούκας Ρανγκέλ ενεπλάκη σε ένα πολύ σημαντικό περιστατικό μετά το τέλος του ματς του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου, όπου οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-2, καθώς έφτυσε τον Αντρέ Μπράουν, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη στο ταρτάν με τους παίκτες των δυο ομάδων. Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι υπέπεσε σε ένα πολύ σοβαρό λάθος και έφυγε στην άκρη του πάγκου και κοιτώντας όσα συνέβησαν, με τον παίκτη του Φοίνικα από την πλευρά του να είναι έξαλλος και να τον κρατάνε 3-4 άτομα για να μην ορμήξει στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Μόλις οι ψυχραιμότεροι ενεπλάκησαν το θέμα λύθηκε στο γήπεδο, όμως ο Μπράουν δεν το είχε χωνέψει με τίποτα και έψαχνε τον Ρανγκέλ και στα αποδυτήρια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρανγκέλ δεν έκανε καν μπάνιο φόρεσε τη φόρμα και φυγαδεύτηκε με μηχανάκι στο ξενοδοχείο της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Μπράουν έκανε βόλτες στην Ερμούπολη για να συναντήσει τον Βραζιλιάνο και ο Παναθηναϊκός κάλεσε περιπολικό του λιμενικού, για να πάει τον Ρανγκέλ μέχρι το λιμάνι και το πλοίο. Ο Ρανγκέλ όμως κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε δημόσια συγνώμη για το φτύσιμο στον Μπράουν, ενώ οι άνθρωποι του Φοίνικα ήταν έξαλλοι με τους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram: «Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα υπήρξε ένα θλιβερό επεισόδιο ανάμεσα σε εμένα και σε έναν παίκτη της Σύρου. Τώρα με καθαρό μυαλό και έχοντας τον χρόνο να σκεφτώ για το περιστατικό, αναγνωρίζω ότι αντέδρασα υπερβολικά σε μία στιγμή υψηλής αδρεναλίνης. Η συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το κατανοώ”.

Και συνέχισε: “Μία δύσκολη αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της και όλοι μας έχουμε φτάσει στα όρια μας. Μία κακή πράξη δεν μπορεί να σβηστεί από μία άλλη κακή πράξη, όπως έκανα εγώ. Γράφω αυτό το μήνυμα για να απολογηθώ σε όλους. Πρώτα από όλα στον αντίπαλο μου, στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός Λούκας. Και πάλι εκφράζω τη λύπη μου για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι σε όλους να παραμείνουν σωματικά και πνευματικά υγιείς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ