Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έστησε πάρτι τίτλου (3-0) στην τελευταία αγωνιστική των play offs της Volley League, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και έστησε πάρτι τίτλου (3-0) στο τελευταίο ματς των play offs της Volley League, πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν ένιωσαν καμία απειλή από τον ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσαν τη φετινή τους πορεία με 50 βαθμούς.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα του ματς παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα (8-4). Οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν δύο φορές στον πόντο (9-8, 11-10), αλλά ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, πήρε διαφορά έξι πόντων (16-10) και έκανε το 1-0 στα σετ (25-17).

Οι Περαιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, πήρε διαφορά 9 πόντων (14-5), στη συνέχεια έφτασαν στο +13 (19-6) και με χαρακτηριστική άνεση πήρε και το δεύτερο σετ με 25-12.

Το σκηνικό της κυριαρχίας του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ. Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα (3-1, 5-3), αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και έφτασαν γρήγορα σε νταμπλ σκορ (12-6, 14-7) και έκαναν εύκολα το 3-0 στα σετ (25-11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ