Πήρε θέση η Χίπε: «Μαζί θα παλέψουμε, μαζί θα γιορτάσουμε…»

Πήρε θέση η Χίπε: «Μαζί θα παλέψουμε, μαζί θα γιορτάσουμε…»

Ο Σάσκια Χίπε έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με την αγορά ενός εικονικού εισιτηρίου για τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ.

Η Σάσκια Χίπε προμηθεύτηκε το δικό της εισιτήριο, για την φιέστα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, στηρίζοντας παράλληλα και το τμήμα του δικού της αθλήματος, αφού τα χρήματα θα καταλήξουν στον Ερασιτέχνη.

Η Γερμανίδα ανέβασε μία φωτογραφία, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μέσα από την οποία παρουσίαζε την συμμετοχή της στην γιορτή που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, δείχνοντας το εικονικό εισιτήριο, ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα, τονίζοντας πως «μαζί θα παλέψουμε για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, να φωνάξουμε και να γιορτάσουμε…».

Αναλυτικά το μήνυμα της: 

«Παίρνω θέση στην κερκίδα! Αγαπητή κόκκινη οικογένεια! Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολες στιγμές περνάμε τώρα. Έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα εικονικό εισιτήριο και να μας βοηθήσετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μετά από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από την ομάδα πόλο των γυναικών της ομάδας μας, μπορείτε επίσης να δείτε την ποδοσφαιρική μας ομάδα να σηκώνει το πρωτάθλημα για 46η φορά. Μαζί θα περάσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή και όταν θα μπορέσουμε και πάλι να σας καλωσορίσουμε στα γυμναστήρια μας και στα γήπεδα μας θα παλέψουμε ακόμη περισσότερο, θα φωνάξουμε ακόμα δυνατότερα και θα γιορτάσουμε ακόμα περισσότερο».

Δείτε την ανάρτηση της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ