Χριστοδούλου: «Δεν ήρθε τυχαία το αποτέλεσμα»

Χριστοδούλου: «Δεν ήρθε τυχαία το αποτέλεσμα»

Η αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε περήφανη για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών ως πρώτοι στον όμιλο μίλησαν μετά την επικράτηση επί της Ισπανίας ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο και η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο δήλωσε: «Πήγαμε πολύ καλά για άλλο ένα παιχνίδι. Η Ισπανία μπορεί να μην έπαιξε με όλες τις βασικές της αθλήτριες, όμως θέλαμε την πρώτη θέση και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε και εμείς την δυνατότητα να κάνουμε κάποιες αλλαγές και δώσαμε χρόνο συμμετοχής στην Ανθούλη, στην Καλαντάτζε, στην Πολυνοπούλου και στη Ρόγκα. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σε πολύ καλές συνθήκες και έχουμε στο ρόστερ πολύ καλές αθλήτριες.
Όπως έχω ξαναπεί, το πλεονέκτημα που έχουμε έναντι των άλλων αντιπάλων μας είναι ότι ο βασικός μας κορμός είναι ο ίδιος από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Η μόνη διαφορά με το ευρωπαϊκό στην εξάδα είναι η Γιώτα που ήταν τραυματισμένη, όμως έχει επιστρέψει σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει καθημερινά πόσο επαγγελματίας είναι».

Η αρχηγός της Εθνικής Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Είμαστε πολύ περήφανες όλες μας που προκριθήκαμε ως πρώτες στον όμιλο στο Ευρωπαϊκό για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Παιχνίδι με παιχνίδι εμφανιζόμαστε καλύτερες και πιο ώριμες στο γήπεδο. Αξίζουμε πολλά περισσότερα και αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε τυχαία. Πρέπει να δώσουν όλοι περισσότερη σημασία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι περισσότερες προερχόμαστε από μία δύσκολη χρονιά. Φέτος ήταν από τις πιο όμορφες προετοιμασίες και την φετινή πρόκριση την αφιερώνω σε αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ