Ολυμπιακός: «Εδεσε» τον Τζιάβρα μέχρι το 2025!

Ολυμπιακός: «Εδεσε» τον Τζιάβρα μέχρι το 2025!

Ο 22χρονος λίμπερο υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Μετά τους Δημήτρη Χαραλαμπίδη και Δημήτρη Εφραιμίδη, ένας ακόμα παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζιάβρα, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να «δένει» τον 22χρονο μέχρι το 2025!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Τζιάβρας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η σεζόν που έρχεται προβλέπεται πολύ απαιτητική λόγω των πολλών διοργανώσεων και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και  να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Ας ελπίσουμε, τέλος,  το φετινό πρωτάθλημα να μην επηρεαστεί από τον ιό και να είμαστε όλοι υγιείς».

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζιάβρα. Ο Έλληνας λίμπερο  υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ