Καραμπέτσος – «Λειτουργώ παρανόμως στην ομοσπονδία» (vid)

Καραμπέτσος – «Λειτουργώ παρανόμως στην ομοσπονδία» (vid)

Ωμή παραδοχή του προέδρου της ΕΟΠΕ για τα… πεπραγμένα του στην κλήρωση της Volleyleague, παρουσία του Λευτέρη Αυγένακη.

Παραλήρημα. Ο ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος ο οποίος αποτελεί σύμπτωμα ορισμένων οργανικών ή ψυχικών παθήσεων. Η ετυμολογία αυτής της λέξης μπορεί άνετα να χαρακτηρίσει την ομιλία του Γιώργου Καραμπέτσου κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Volleyleague Ανδρών.

Με ένα τσαλακωμένο μπακαλόχαρτο στο χέρι, όπου είχε σημειώσει όσα ήθελε να αναφέρει και ύφος κάτι ανάμεσα σε παράγοντα της δεκαετίας του ’80 και προέδρου του Εδεσσαϊκού, εμφανίστηκε στο πόντιουμ ο Γιώργος Καραμπέτσος, μόλις ήρθε η σειρά του.

Στην ομιλία που συνοδεύτηκε από την συγκλονιστική και ωμή παραδοχή του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου ότι λειτουργεί παράνομα στην Ομοσπονδία, παρουσία μάλιστα του Υπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγένακη.

Σε μια αποστροφή του λόγου του και χωρίς νοηματική αλληλουχία με την ροή της ομιλίας, η ατάκα που ξεστόμισε και άφησε… άφωνους τους παρευρισκόμενους ήταν η εξής: «Αυτή τη στιγμή λειτουργώ στην ομοσπονδία δεν ντρέπομαι να το πω, παρανόμως! Γιατί έχω αλλάξει τον σκοπό χρήσης».

Η συγκεκριμένη αναφορά ωστόσο η οποία εκτός από… σοκ δημιουργεί και εύλογα ερωτηματικά, δεν ήταν η μοναδική σε μια ομιλία όπου ο Γιώργος Καραμπέτσος φάνηκε να τα έχει χαμένα.

Στον επίλογο του… χαιρετισμού του έστειλε και ένα μήνυμα σε «αυτούς που μας αγαπάνε πολύ», χαρακτηρίζοντας τους βλάκες, από μικροφώνου. Τι είπε το στόμα του προέδρου της ΕΟΠΕ: «Να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που μας αγαπάνε πολύ. Αν δεν πηγαίναμε στο πανευρωπαϊκό, τώρα δυο συνεχόμενες χρονιές, βλάκες δεν θα μπορούσατε να τα γράψετε αυτά που γράφετε. Σας έχουμε δώσει τη δυνατότητα να βγάζετε και ψωμί μέσα από αυτά, αυτοί που το έχετε και ανάγκη».

Τι ήθελε να πει; Ούτε ο ίδιος κατάλαβε αλλά η εικόνα που… εξέπεμψε ο Γιώργος Καραμπέτσος, μέσα από τα λεγόμενα του, δεν είναι εικόνα σοβαρού ανθρώπου που κρατάει τις τύχες ενός αθλήματος στα χέρια του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ