Στην Θεσσαλονίκη οι αδερφές Λι για τον ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη οι αδερφές Λι για τον ΠΑΟΚ

Οι δύο Κορεάτισσες με την πολυτάραχη ζωή στην πατρίδα τους, έφτασαν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στην Θεσσαλονίκη έφτασαν, το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, οι αδερφές Λι, για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Οι «δίδυμες» πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι Σεούλ-Θεσσαλονίκη, και έβαλαν τέλος στην αναμονή τόσο των φίλων του ΠΑΟΚ, όσο και των φανς των παικτριών.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις υποδέχτηκε ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος τις καλωσόρισε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους παρά το μεγάλο ταξίδι ήταν χαρούμενες για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα τους και είναι έτοιμες να αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στην πατρίδα τους και προκάλεσαν αρνητική δημοσιότητα.

Θυμίζουμε ότι η Ντα-Γιονγκ Λι κατηγορείται από τον πρώην σύζυγό της για λεκτική και ψυχολογική βία, με τον ίδιο να έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον της, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκατομμυρίων γουόν (σ.σ. 361.000 €). Παράλληλα υπήρξαν μεταξύ άλλων και κατηγορίες σχετικά με την Ντα-Γιονγκ Λι και τη δίδυμη αδερφή της Τζε-Γιονγκ, πως έκαναν bullying, όχι μόνο στον πρώην σύζυγο της πρώτης, αλλά και σε άλλα άτομα.

Βίος και Πολιτεία με λίγα λόγια οι δύο Κορεάτισσες που αποτελούν κορυφαίες παίκτριες κατά τα άλλα στη χώρα τους. Σε δηλώσεις τους πάντως σε ΜΜΕ της πατρίδας τους πριν την αναχώρησή τους για την Ελλάδα, οι αδερφές Λι εμφανίστηκαν μετανιωμένες για όσα έκαναν στο παρελθόν, ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσαν αλλά όπως τονίζουν το βόλεϊ δεν γινόταν να το εγκαταλείψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ