Ηλυσιακός – ΑΕΚ 0-3

Ηλυσιακός – ΑΕΚ 0-3

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα όπου επικράτησε με 3-0 του Ηλυσιακού.

Καθαρή νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Ηλυσιακό εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η Ένωση συνεχίζει αήττητη, με την ομάδα του Ηλυσιακού να μην καταφέρνει να βάλει δύσκολα στις αθλήτριες της ομάδας του Δικέφαλου που έφτασαν τους 8 βαθμούς.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε η ΑΕΚ στο πρώτο σετ, όπου στο πρώτο μισό δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ (3-3, 5-6, 10-10). Οι «κιτρινόμαυρες» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα (11-14) με δυνατά χτυπήματα της Μπράουν και της Τερέλ, με τη διαφορά στο σκορ να αυξάνεται συνεχώς (12-18). Η συγκέντρωση και το δυνατό μπλοκ των αθλητριών της ΑΕΚ, έδωσαν την νίκη στο πρώτο σετ με 15-25.

Με φόρα από το προηγούμενο σετ η ΑΕΚ, δεν άφησε αυτή την φορά την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας του Ηλυσιακού, αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας από νωρίς (1-5). Οι «κιτρινόμαυρες» με την Τέρελ και την Βάντερ να ανεβάζουν στροφές, κατάφεραν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο σκορ (7-17), με τον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει κάποιες αλλαγές, ώστε να κρατήσει φρέσκια την ομάδα, περνώντας στο γήπεδο τις Παππά, Καββαδία και Μπελιά, με την τελευταία μάλιστα να χαρίζει και πόντο στην ομάδα της ΑΕΚ με άσσο. Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια και πήρε το σετ με 13-25, κάνοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Ηλυσιακός προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, μην αφήνοντας την ΑΕΚ να ξεφύγει στο σκορ (5-5). Η Ένωση βρήκε ρυθμό και με την Τερέλ να κερδίζει πόντους από το σέρβις, αλλά και από δυνατά χτυπήματα κατάφερε να πάρει διαφορά 6 πόντων (8-14). Η ΑΕΚ πίεσε ακόμα περισσότερο και με τις Κοσμά και Μπράουν έφτασαν στο 12-25 και το τελικό 3-0 στα σετ.

Τα σετ: 15-25, 13-25, 12-25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ