Κομάρνο – Ολυμπιακός 1-3 (vid)

Κομάρνο – Ολυμπιακός 1-3 (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή ανατροπή και επικράτησε με 3-1 σετ της Κομάρνο εκτός έδρας για τα προκριματικά του LEN Champions League.

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στη Σλοβακία επί της Κομάρνο!

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ από τους Σλοβάκους, αλλά έκαναν μεγάλη ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ στο 1ο ματς του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Champions League.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/10) στο Ρέντη. Εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κομάρνο, οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Χέμπαρ – Σολιγκόρσκ για να δώσουν το «παρών» στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, ο οποίος πέτυχε 36 πόντους (54% στην επίθεση) 5 μπλοκ και 1 άσο.

Το πρώτο σετ κατέληξε στην ομάδα της Σλοβακίας (25-22), ενώ στο δεύτερο έγινε μάχη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το σετ με 40-38 και να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης παίχτηκαν συνολικά 78 πόντοι, με το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη να χάνει πολλά σετ πόιντς και μάλιστα σε κόντρα επιθέσεις. Στο τέλος, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 40-38 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός πήρε το μομέντουμμ και έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας το 3ο σετ με 25-21 και έκανε το 1-2. Οι Σλοβάκοι πίεσαν αρκετά τους παίκτες του Καζάζη στο 4ο σετ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ήταν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, ανέβασαν ρυθμούς και ολοκλήρωσαν τη σπουδαία ανατροπή κάνοντας το 25-22 και κατέκτησαν τη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 38-40, 21-25, 22-25)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ