Φίλιππος Βέροιας – «Από ντου οπαδών του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός μας»

Φίλιππος Βέροιας – «Από ντου οπαδών του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός μας»

Ο Φίλιππος Βέροιας κατήγγειλε ότι ο γενικός αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε από το «ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Φίλιππο στη Βέροια καθυστέρησε να αρχίσει κατά περίπου μισή ώρα, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο σύλλογος της Βέροιας μερίδα των φίλων των πράσινων μπήκαν στο γήπεδο.

Ο Φίλιππος λοιπόν με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook κατήγγειλε τραυματισμό του Γενικού Αρχηγού του, Δημήτρη Αναστασίου, από «ντου» φίλων του Παναθηναϊκού για να μπουν στο «Δημήτρης Βικέλας».

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή τους οι άνθρωποι της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook αναφέρουν: «Ωστόσο, την καλή εμφάνιση και το πάθος των αθλητών της ομάδας μας, που ιδιαίτερα στο γ’ σετ, κοίταξαν τον πανίσχυρο αντίπαλό «στα μάτια», φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ, επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν πριν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας, Δημήτρη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Η διοίκηση, οι αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, εύχονται στον Δημήτρη «περάστικά».

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως ο κόσμος των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» που περίμενε πως και πως να χειροκροτήσει την ομάδα του και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφεραν ποτέ να προσεγγίσουν το κλειστό στο Μακροχώρι, καθώς τα μπλόκα που είχαν στήσει, με το ξέσπασμα των πρώτων επεισοδίων, οι αστυνομικές δυνάμεις στις γραμμές του τρένου, τους εμπόδισαν να φτάσουν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ