Οστράβα-Παναθηναϊκός 3-2

Οστράβα-Παναθηναϊκός 3-2

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών στην Τσεχία, καθώς ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Οστράβα.

Πάλεψε ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία, αλλά γνώρισε εντέλει την ήττα με 3-2 σετ από την Οστράβα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «32» του Challenge Cup Γυναικών. Την άλλη Τετάρτη στο Μαρούσι θα κριθεί η πρόκριση.

Οι «πράσινες» δεν ήταν καλές στα πρώτα δύο σετ, κάνοντας εύκολα λάθη, ειδικά στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να βρεθούν να χάνουν με 2-0. Οι αλλαγές, όμως, στη συνέχεια του Απόστολου Οικονόμου βελτίωσαν αισθητά την απόδοση του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Στο τάι μπρέικ, όμως, οι Τσέχες ήταν πιο ψύχραιμες και με όπλο το καθαρό μυαλό έφτασαν στη νίκη (15-11 το 5ο σετ), αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς στις 24 του μήνα στο κλειστό του Αμαρουσίου. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν επικρατήσει 3-2, η πρόκριση θα παιχτεί στο «χρυσό» σετ.

Τα σετ: 28-26, 25-23, 18-25, 18-25, 15-11

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ