Ολυμπιακός – Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός – Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι τη Δευτέρα (13/12, 19:15) θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Δευτέρα (13/12) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 19:15 (EPT 3) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για την 7η αγωνιστική της Volley League, με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί.

Ο Ολυμπιακός, μετά το δεύτερο ματς με την Μονπελιέ στο Ρέντη και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Ευρώπη και το CEV Cup, ρίχνει όλο του το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις και θέλει, κόντρα στους «πράσινους», να συνεχίσει αήττητος και να… ξεφύγει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα του θεσμού. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League, με «έξι στις έξι» νίκες και 17 βαθμούς, δύο περισσότερους δηλαδή από τον δεύτερο ΠΑΟ (15β., πέντε νίκες, μία ήττα).

Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: «Σημαντικό παιχνίδι με διπλό χαράκτηρα, οι βαθμοί και το γόητρο των δυο ομάδων. Πιστεύω, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι και η ομάδα που θα είναι αποφασισμένη και συγκεντρωμένη θα έχει το προβάδισμα. Είναι ένα ντέρμπι κορυφής και εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θελουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη».

Από την πλευρά του ο Κώστας Στιβαχτής τόνισε: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που έχει πολλές αναγνώσεις. Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπου θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά, ένα παιχνίδι για το κύρος του συλλόγου και τον χαρακτήρα της ομάδας. Όλοι καταλαβαίνουμε, ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ενωμένοι, για να φτάσουμε στην νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ