Παρίσι – «Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να κερδίσουμε»

Παρίσι – «Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να κερδίσουμε»

Ο Κάρλο Παρίζι έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου για την 15η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

«Ποδαρικό» με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κάνει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω των εορτών.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον Αίαντα Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, για την 15η αγωνιστική της Volley League, με στόχο να μπουν με το «δεξί» στη νέα χρονιά. Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη (0-3) επί των Αμαζόνων, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους τρεις ημέρες (8/1) πριν υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τη 16η «στροφή».

Στο διάστημα των εορτών, η ομάδα του Κάρλο Παρίζι δούλεψε σε υψηλούς ρυθμούς, με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό «Μ. Μερκούρη», πραγματοποιώντας μια μίνι προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κάρλο Παρίζι δήλωσε: «Είναι σημαντικό για εμάς που παίζουμε, γιατί είχαμε να αγωνιστούμε από τις 18/12. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί το Σάββατο έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Οπότε πρέπει να παίξουμε καλά, να βρούμε ρυθμό για τον επερχόμενο αγώνα και να κερδίσουμε».

Η Σάσκια Χίπε πρόσθεσε: «Είχαμε μια μεγάλη διακοπή από το παιχνίδια, είναι το πρώτο ματς για τη νέα χρονιά. Σίγουρα, είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις μετά από μία μεγάλη διακοπή, αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι να βρούμε το παιχνίδι μας γρήγορα και να πάρουμε τη νίκη»..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ